sunnuntai 5. tammikuuta 2020

Lupauksia vuodelle 2020


Viime vuonna en halunnut tehdä lupauksia, koska en uskonut pystyväni mitään niistä pitää. Toiveita kuitenkin tein ja toteutin. Älä häpeä, arvosta itseäsi, höllää, älä unohda ja unohda. Tänä vuonna olen hieman vahvempi ja itsevarmempi, joten päätin muutaman lupauksen tehdä, jotta muistan mistä pitää jatkaa. 


Uudenvuoden tina loi seinälle varjokuvan horoskooppimerkistäni skorpionista. Kolme euroa maksanut leikkimielinen ennustus oli yhtä tyhjän kanssa kuin keltaisen median horoskooppipalsta. Kuitenkin ajattelen pisteliään ja kovakuorisen skorpionin olevan hyvä muistutus tälle vuodelle mistä mun kannattaa tehdä lupauksia.


1. Ole itsekäs. Ole hitto vihdoin ja viimein se vitun hirveä akka, joksi sinua on jo erään (nykyään varmasti jo eräiden) toimesta syytetään. Ole se, joka kerrankin pistää itsensä, oman (mielen)terveyden, hyvinvoinnin ja hyvän olon heidän edelle, jotka tekevät aina samoin.

2. Älä kadota itseäsi. Löysit jo osan, mutta et vielä kaikkea. Uusi parisuhde saattaa saada lipsumista aikaan, mutta samalla se on täydellinen tilanne löytää se henkilö, joka haluat olla sekä itsesi, että kumppanisi kanssa.

3. Anna olla. Sun ei tarvitse perustella tunteitasi ja tarpeitasi heille, joita se ei kiinnosta, tai heille, jotka sinua ei halua ymmärtää. Ei tarvitse pyytää, selitellä ja olla yhteydessä. Unohda ja jatka eteenpäin.

4. Sano ei. Sano se, vaikka saatat pahoittaa jonkun mielen. Sun hyvinvointi ja jaksaminen on yhtä tärkeää, kuin muiden auttaminen.

5. Älä tukahduta. Itke, huuda, raivoa ja romahda. Puhu, äläkä valehtele. Kaikki ei ole vieläkään okei.Hymyile, tunne iloa, onnea ja onnistumista. 

4 kommenttia:

 1. Aamen. Hyvät päätökset, you go girl!

  VastaaPoista
 2. Hyvää uutta vuotta! Olen lukenut blogiasi pitkään ja olen tosi iloinen, että olet tavannut uuden tärkeän ihmisen. Ansaitset kaiken hyvän mikä eteesi tulee, olkoon tämä vuosi hyviä juttuja täynnä! -Anni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Olipa ihanasti sanottu, kiitos siitäkin! :)

   Poista